Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Seyhan’da temizlik-hijyen seferberliği...

Seyhan’da temizlik-hijyen seferberliği...

Seyhan’da temizlik-hijyen seferberliği...

Seyhan Belediyesi hafta sonu uygulanan kisitlamada, sorumluluk alaninda bulunan sokaklarda temizlik-hijyen çalismasina agirlik verdi. Belediye ekipleri, sivi ve uçucu dezenfektanlarla sokaklari ve isyerlerinin etrafini virüsten arindirdi.

ÖNCE TEMIZLIK SONRA HIJYEN ÇALISMASI

Seyhan Belediyesi ekipleri hafta sonu uygulanan kisitlamada temizlik ve hijyen öncelikli çalisma yapti. Ekipler, hafta içinde yogun olan ancak kisitlama nedeniyle bos olan sokaklarda ilk olarak temizlik çalismasi yapti. Isçiler, titiz bir çalismayla atiklari toplayarak hijyen çalismasi için sokaklari hazir hale getirdiler.  Daha sonra temizlenen sokaklara gelen sivi ve uçucu hijyen ekipleri, bölgeyi virüsten arindirdi.

 

GÖREVLI KAMU VE ÖZEL ÇALISANLARA JEST

Seyhan Belediyesi ayrica kisitlamada görev yapan memur ve çalisanlari da unutmadi. Belediye ekipleri, kamu ve çalisma müsaadesi olan isletmelerin çalisanlarina sabah çorbasi ikraminda bulundu. Seyhan Belediyesi ekipleri, ayrica kisitlama nedeniyle bosalan sokaklarda asfalt serme, kilitli parke döseme veya sagliklastirma islemine devam etti. Evcillestirilebilen sokak hayvanlarinin beslemesi rutin sekilde devam etti.  

 

EVDE KALAN HALK UNUTULMADI

Seyhan Belediyesi kisitlama günlerinde halka alternatif eglence ve bilgilendirici canli yayin programlarina da devam etti. Seyhan Belediyesi Youtube kanalindan canli olarak yayinlanan hafta sonu akisi ‘Sabah Sporu’ ile basladi. Evde yapilabilecek pratik spor hareketleri,  Belediye Spor Müdürlügünde görevli egitmenler tarafindan uygulamali olarak gerçeklestirildi.  Evinde kalmak durumunda olan ve arzu eden Seyhanli’ya, basit spor hareketlerine eslik ederek zamanini daha verimli kullanabilmesine imkan tanindi. 

 

SEYHAN BELEDIYESI YOUTUBE KANALI, HALKA ALTERNATIF SUNUYOR

Youtube Kanalindan ayrica çocuk tiyatro oyunu, bilgilendirici programlar ‘Kedi ve Köpek bakim önerileri’ , Hikaye ve Masal anlatimi, kukla ve oyuncak yapimi ile siir dinletisi yayini yapildi. Youtube kanalindan canli olarak yayinlanan programlar daha sonra da kanal üzerinden izlenebiliyor. Ayrica daha önce yayinlanmis olan yerel sanatçilar konseri, Halk oyunlari gösterileri, çocuk ve büyük tiyatro oyunlari Seyhan Belediyesi Youtube Kanalindan izlenebiliyor. 



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı